Anadolu Efes Euroleague Sampiyon - Demond Greene - FC Bayern Basketball : Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor.

Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Thy euroleague temsilcimiz anadolu efes, final four'a yükselerek ülkemizi gururlandırdı. Benden önce 2 entry daha vardı. 13.6 saniye kala inşallah edit: Euroleague | son şampiyon anadolu efes .

Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor. Michael Körner: "Wir erleben ein spannendes Jahr" | FCB
Michael Körner: "Wir erleben ein spannendes Jahr" | FCB from www.tz.de
Benden önce 2 entry daha vardı. Son dakika haberlerine göre, thy euroleague final four final maçında anadolu efes, barcelona ile karşı karşıya geldi. Euroleague | son şampiyon anadolu efes . Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor. Final four'da rusya'nın cska moskova takımı ile . Bitti ve şampiyonluk geldi nihayet :)) edit 2: Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Thy euroleague temsilcimiz anadolu efes, final four'a yükselerek ülkemizi gururlandırdı.

Final four'da rusya'nın cska moskova takımı ile .

Final four'da rusya'nın cska moskova takımı ile . Euroleague | son şampiyon anadolu efes . Son dakika haberlerine göre, thy euroleague final four final maçında anadolu efes, barcelona ile karşı karşıya geldi. Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor. Bitti ve şampiyonluk geldi nihayet :)) edit 2: 13.6 saniye kala inşallah edit: Efes'te ise shane larkin 21 sayıyla maçın en skoreri olurken yeni transfer filip petrusev 17 sayı üretti. Benden önce 2 entry daha vardı. Thy euroleague temsilcimiz anadolu efes, final four'a yükselerek ülkemizi gururlandırdı. Turnuvada anadolu efes final oynarken, fenerbahçe beko da dördüncü oldu.

Euroleague | son şampiyon anadolu efes . Thy euroleague temsilcimiz anadolu efes, final four'a yükselerek ülkemizi gururlandırdı. Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Benden önce 2 entry daha vardı. Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor.

Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Baskonia's Pierria Henry is the MVP of Euroleague's Round
Baskonia's Pierria Henry is the MVP of Euroleague's Round from www.talkbasket.net
Thy euroleague temsilcimiz anadolu efes, final four'a yükselerek ülkemizi gururlandırdı. Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Final four'da rusya'nın cska moskova takımı ile . Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor. Benden önce 2 entry daha vardı. Turnuvada anadolu efes final oynarken, fenerbahçe beko da dördüncü oldu. 13.6 saniye kala inşallah edit: Son dakika haberlerine göre, thy euroleague final four final maçında anadolu efes, barcelona ile karşı karşıya geldi.

Benden önce 2 entry daha vardı.

Euroleague | son şampiyon anadolu efes . Efes'te ise shane larkin 21 sayıyla maçın en skoreri olurken yeni transfer filip petrusev 17 sayı üretti. Bitti ve şampiyonluk geldi nihayet :)) edit 2: Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Thy euroleague temsilcimiz anadolu efes, final four'a yükselerek ülkemizi gururlandırdı. Son dakika haberlerine göre, thy euroleague final four final maçında anadolu efes, barcelona ile karşı karşıya geldi. Benden önce 2 entry daha vardı. 13.6 saniye kala inşallah edit: Turnuvada anadolu efes final oynarken, fenerbahçe beko da dördüncü oldu. Final four'da rusya'nın cska moskova takımı ile . Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor.

Bitti ve şampiyonluk geldi nihayet :)) edit 2: Turnuvada anadolu efes final oynarken, fenerbahçe beko da dördüncü oldu. 13.6 saniye kala inşallah edit: Efes'te ise shane larkin 21 sayıyla maçın en skoreri olurken yeni transfer filip petrusev 17 sayı üretti. Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu.

Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor. Baskonia's Pierria Henry is the MVP of Euroleague's Round
Baskonia's Pierria Henry is the MVP of Euroleague's Round from www.talkbasket.net
Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Thy euroleague temsilcimiz anadolu efes, final four'a yükselerek ülkemizi gururlandırdı. Final four'da rusya'nın cska moskova takımı ile . Benden önce 2 entry daha vardı. Bitti ve şampiyonluk geldi nihayet :)) edit 2: 13.6 saniye kala inşallah edit: Turnuvada anadolu efes final oynarken, fenerbahçe beko da dördüncü oldu. Efes'te ise shane larkin 21 sayıyla maçın en skoreri olurken yeni transfer filip petrusev 17 sayı üretti.

Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu.

Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor. Efes'te ise shane larkin 21 sayıyla maçın en skoreri olurken yeni transfer filip petrusev 17 sayı üretti. Thy euroleague temsilcimiz anadolu efes, final four'a yükselerek ülkemizi gururlandırdı. Bitti ve şampiyonluk geldi nihayet :)) edit 2: Thy euroleague şampiyonu anadolu efes'in kazandığı kupa i̇stanbul'da bir avm'de taraftarlarla buluştu. Benden önce 2 entry daha vardı. Turnuvada anadolu efes final oynarken, fenerbahçe beko da dördüncü oldu. 13.6 saniye kala inşallah edit: Euroleague | son şampiyon anadolu efes . Final four'da rusya'nın cska moskova takımı ile . Son dakika haberlerine göre, thy euroleague final four final maçında anadolu efes, barcelona ile karşı karşıya geldi.

Anadolu Efes Euroleague Sampiyon - Demond Greene - FC Bayern Basketball : Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor.. Efes'te ise shane larkin 21 sayıyla maçın en skoreri olurken yeni transfer filip petrusev 17 sayı üretti. Turnuvada anadolu efes final oynarken, fenerbahçe beko da dördüncü oldu. Euroleague | son şampiyon anadolu efes . Temsilcimiz daha önce finali kaçırdığı final four'da bu kez türkiye'ye şampiyonlukla dönüyor. Final four'da rusya'nın cska moskova takımı ile .